SEO

Kom hoger in Google en andere zoekmachines

Welke zoekwoorden zijn relevant voor uw producten en diensten? Op hoeveel websites staat een link naar uw website? Zijn dit populaire websites? Het zijn belangrijke elementen om in zoekmachines een hoge positie af te dwingen. Wij brengen een goed uitvoerbaar advies uit. Met behulp van de juiste technische SEO componenten zetten wij uw website op scherp.

Zoekmachine optimalisatie resulteert in:

SEO Consultancy en Analyse
Hoe verleid ik Google, hoe verleid ik potentiële klanten? Dat zijn de principiële vragen onder zoekmachine optimalisatie of SEO. Het is dringen op internet, dus wie vooraan komt te staan, maakt de eerste klap. Kijk gerust met ons mee, dat maakt veel helder. Met Google Analytics kunnen we een schat aan objectieve informatie verzamelen over het klik- en leesgedrag van uw bezoekers. Dat biedt een gedegen basis voor verbeterpunten, gericht op de technische component, de tekstcomponent en de populariteitscomponent. We stemmen de architectuur van uw website af op de Google indexeringsmethodiek. We analyseren welke zoekwoordcombinaties voor u relevant zijn.

Verhoog de Autoriteit van uw website
Omdat Google dol is op websites met een zekere ‘autoriteit’ gaan onze linkbuilding specialisten in samenwerking met u de boer op. Ook analyseren we of en hoe uw social media strategie kan bijdragen aan de vindbaarheid van uw website. Ingewikkeld? Niet als je weet hoe het spel gespeeld wordt en de ontwikkelingen op de voet volgt. Daar hebt u ons voor.